Thread overview
[Issue 3327] OPTLINK and the librarian fail to see a symbol in a library
Apr 18, 2014
Walter Bright
Jan 10, 2017
Walter Bright
Oct 25, 2017
Walter Bright
April 18, 2014
https://issues.dlang.org/show_bug.cgi?id=3327

Walter Bright <bugzilla@digitalmars.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
            Version|1.047                       |D1

--
June 09, 2015
https://issues.dlang.org/show_bug.cgi?id=3327

Andrei Alexandrescu <andrei@erdani.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
          Component|Optlink                     |tools

--
January 10, 2017
https://issues.dlang.org/show_bug.cgi?id=3327

Walter Bright <bugzilla@digitalmars.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
           Keywords|                            |Optlink
                 CC|                            |bugzilla@digitalmars.com

--
October 25, 2017
https://issues.dlang.org/show_bug.cgi?id=3327

Walter Bright <bugzilla@digitalmars.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
           Hardware|Other                       |x86

--
January 09
https://issues.dlang.org/show_bug.cgi?id=3327

Mathias LANG <pro.mathias.lang@gmail.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
                 CC|                            |pro.mathias.lang@gmail.com
         Resolution|---                         |WONTFIX

--- Comment #2 from Mathias LANG <pro.mathias.lang@gmail.com> ---
I'm going to close this as stale. While there's no guarantee the bug has been fixed, this bug is over a decade old and hasn't been addressed. Moreover it's for a platform that is seeing little to now use nowadays (x86). Finally, using lld-link will get you much better results nowadays.

--
January 25
https://issues.dlang.org/show_bug.cgi?id=3327

Walter Bright <bugzilla@digitalmars.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|RESOLVED                    |REOPENED
         Resolution|WONTFIX                     |---

--- Comment #3 from Walter Bright <bugzilla@digitalmars.com> ---
Reopened because it's still an unresolved bug.

--
January 25
https://issues.dlang.org/show_bug.cgi?id=3327

--- Comment #4 from Mathias LANG <pro.mathias.lang@gmail.com> ---
@Walter: Then it should be transferred to https://github.com/DigitalMars/optlink

--