August 21, 2012
http://d.puremagic.com/issues/show_bug.cgi?id=8569

           Summary: Unexpected OPTLINK termination at EPI=00424D76
           Product: D
           Version: D2
          Platform: x86
        OS/Version: Windows
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: Optlink
        AssignedTo: nobody@puremagic.com
        ReportedBy: callumenator@gmail.com


--- Comment #0 from callumenator@gmail.com 2012-08-20 19:05:16 PDT ---
Created an attachment (id=1140)
File containing lots of empty class templates

I suspected this was http://d.puremagic.com/issues/show_bug.cgi?id=8377, but have tried with latest git head (which apparently contains a fix for 8377) and I still get OPTLINK termination.

I attach both source and obj files:

To reproduce from objects:
dmd -g parser.obj peg.obj

To reproduce from source:
dmd -g -c parser.d peg.d

Note this bug only occurs with -g switch to dmd.

I have attached both source and compiled objects. I reduced the code as far as I could, one file contains a bunch of empty class templates, the other contains code from Pegged.

-- 
Configure issuemail: http://d.puremagic.com/issues/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
August 21, 2012
http://d.puremagic.com/issues/show_bug.cgi?id=8569



--- Comment #1 from callumenator@gmail.com 2012-08-20 19:06:32 PDT ---
Created an attachment (id=1141)
pegged source code

-- 
Configure issuemail: http://d.puremagic.com/issues/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
August 21, 2012
http://d.puremagic.com/issues/show_bug.cgi?id=8569



--- Comment #2 from callumenator@gmail.com 2012-08-20 19:07:26 PDT ---
(In reply to comment #1)
> Created an attachment (id=1141) [details]
> pegged source code

Was unable to attach the 2 object files, too large

-- 
Configure issuemail: http://d.puremagic.com/issues/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
August 21, 2012
http://d.puremagic.com/issues/show_bug.cgi?id=8569


Walter Bright <bugzilla@digitalmars.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |bugzilla@digitalmars.com


--- Comment #3 from Walter Bright <bugzilla@digitalmars.com> 2012-08-20 21:05:41 PDT ---
See if the fix to bugzilla 8377 fixes this.

-- 
Configure issuemail: http://d.puremagic.com/issues/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
August 21, 2012
http://d.puremagic.com/issues/show_bug.cgi?id=8569



--- Comment #4 from callumenator@gmail.com 2012-08-20 21:21:56 PDT ---
(In reply to comment #3)
> See if the fix to bugzilla 8377 fixes this.

That would be in latest git head yes? I have built the latest dmd and dropped it into my 2.060 installation directory. Problem persists.

-- 
Configure issuemail: http://d.puremagic.com/issues/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
January 26, 2013
http://d.puremagic.com/issues/show_bug.cgi?id=8569


Andrej Mitrovic <andrej.mitrovich@gmail.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
                 CC|                            |andrej.mitrovich@gmail.com
         Resolution|                            |WORKSFORME


--- Comment #5 from Andrej Mitrovic <andrej.mitrovich@gmail.com> 2013-01-26 15:50:12 PST ---
I can't recreate this, tried as far back as 2.056. Please reopen if you can recreate it with 2.061+.

-- 
Configure issuemail: http://d.puremagic.com/issues/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
Top | Discussion index | About this forum | D home