View mode: basic / threaded / horizontal-split · Log in · Help
January 17, 2013
[Issue 9341] New: Linker error with array literal populated by compile-time tuple
http://d.puremagic.com/issues/show_bug.cgi?id=9341

          Summary: Linker error with array literal populated by
                   compile-time tuple
          Product: D
          Version: D2
         Platform: All
       OS/Version: All
           Status: NEW
         Severity: normal
         Priority: P2
        Component: DMD
       AssignedTo: nobody@puremagic.com
       ReportedBy: hsteoh@quickfur.ath.cx


--- Comment #0 from hsteoh@quickfur.ath.cx 2013-01-17 15:49:47 PST ---
Code:

import std.traits;

void main() {
       enum E { First = 1, Second = 2, Third = 3 };
       auto members = [ EnumMembers!E ];
}

Compiler output:

test.o:(.data._D16TypeInfo_Emain1E6__initZ+0x30): undefined reference to
`_Dmain1E6__initZ'
collect2: error: ld returned 1 exit status
--- errorlevel 1


Changing 'auto' to 'static' makes the linker error go away, for some odd
reason.

-- 
Configure issuemail: http://d.puremagic.com/issues/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
January 18, 2013
[Issue 9341] Linker error with array literal populated by compile-time tuple
http://d.puremagic.com/issues/show_bug.cgi?id=9341


Andrej Mitrovic <andrej.mitrovich@gmail.com> changed:

          What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
            Status|NEW                         |RESOLVED
                CC|                            |andrej.mitrovich@gmail.com
        Resolution|                            |DUPLICATE


--- Comment #1 from Andrej Mitrovic <andrej.mitrovich@gmail.com> 2013-01-17 16:18:07 PST ---
*** This issue has been marked as a duplicate of issue 6057 ***

-- 
Configure issuemail: http://d.puremagic.com/issues/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
Top | Discussion index | About this forum | D home