August 21, 2013

O tartışmaya ben de rastlamıştım. :) Bence çok iyi cevaplar vererek o performans testinin güvenilir olmadığını ortaya dökmüşsün.

Ali

--
[ Bu gönderi, http://ddili.org/forum'dan dönüştürülmüştür. ]

August 21, 2013

Alıntı (agora):

>

siz nasil ulastiniz o tartismaya

ddili.org HostGator'da. Nerelerden bağlantı olduğunu görebiliyorum. Öyle rastlamış ve bakmıştım.

Ali

--
[ Bu gönderi, http://ddili.org/forum'dan dönüştürülmüştür. ]

August 26, 2013

Talha sayesinde d dili ile tanıştım şuanda yavaşta olsa d dili ile web projesi üzerinde çalışmaktayım.

Ancak son zamanlarda c / c++ öğrenmeye çalışıp projemi c dili ile geliştirmeye çalışsamda ne var ki d dili sürekli beni çekiyor sanki aşık olmuş bağlanmışım.

D dili gerçekten çok güzel harika pythonda beğendiğim import özelliği bunda var c deki hız bunda var rahat yazım stili ve bir çok şey beni çok etkiledi D dilinin zamanla çok iyi yerlere geleceğine eminim projemi tamamlayıp yoluna soktuktan sonra güzel fikirlerim var D dilini türkiyede yaygınlaşması üzerine

D dili için güzel günler olması dileğiyle

--
[ Bu gönderi, http://ddili.org/forum'dan dönüştürülmüştür. ]

September 01, 2013

Merhaba Batuhan,

İyi dileklerine katılıyorum. Malum programlamada en ufak bir hata kodun çökmesine neden olabiliyor. Hal böyleyken, biz programcıların yazı yazarken de çok dikkat etmemiz gerekir diye düşünüyorum. Açıkçası yukarıda yazdıklarını okumakta zorlandım. Bir çok imla kuralına uymayıp neredeyse hiç noktalama işareti kullanmamışsın...:)

İşte, böyle olunca okumak zorlaşıyor. Yani konuşur gibi yazıyorsun; aklından geldiği gibi, seri ama biz konuşurken bile aralarda duraklarız. Böylece iletişimimiz daha kolay olur. Benim de eksikliklerim yok değil. Çok uzun cümleler kurabiliyorum ve bazı zaman Türkçemizde olan sorunlar ile baş edemiyorum. En basiti: Uzun bir cümle yazdığınızda, sonuna gelinceye kadar cümle başını unutmamız örnek verilebilir. Böyle olunca tutarsız cümleler açığa çıkabiliyor...:(

İngilizce'de bu yok ama Türk olduğumuza göre dilimizi çok iyi kullanabiliriz diye düşünüyorum...

Bu zor değil!

--
[ Bu gönderi, http://ddili.org/forum'dan dönüştürülmüştür. ]

1 2
Next ›   Last »