Kitaptan bir kaç tane sipariş etsek? Ben, Hüseyin ve Zafer abi Ankara'da olacağız. Bu sayede kargo konusunda oldukça ucuza gelir (Tabi gümrük vergisi eklenmezse ekstradan.)
Zekeriya
--
[ Bu gönderi, http://ddili.org/forum'dan dönüştürülmüştür. ]
August 23, 2015 Kitap kocaman | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Ali Çehreli (acehreli) | Kitaptan bir kaç tane sipariş etsek? Ben, Hüseyin ve Zafer abi Ankara'da olacağız. Bu sayede kargo konusunda oldukça ucuza gelir (Tabi gümrük vergisi eklenmezse ekstradan.) Zekeriya -- |
August 24, 2015 Kitap kocaman | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Ali Çehreli (acehreli) | 4 kitap için fiyat 57$ oluyor Samsun'a fiyatlar ve süreler aşağıdaki gibi. 2 haftayı buluyor gelmesi. Kargoyu da eklersek 67.55$ eder 4 kitap. Tanesi ortalama 17 a denk geliyor. Kura vurursak da 50 lira ediyor kitap başına. Zekeriya -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Talha Zekeriya Durmuş (zekeriyadurmus) | Birlikte almak çok iyi fikir. %50 indirimli almak isteyen arkadaşlar için kupon kodunu biraz şifreli olarak veriyorum:
https://www.createspace.com/5618128
Kargo ücretinin ne kadar olacağını merak ediyorum. Ali -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Talha Zekeriya Durmuş (zekeriyadurmus) | Teşekkürler. Ama ilk seçenek Ekim 8 diyor. Anlaşılan, daha doğal da olduğu gibi, Türkçesini Türkiye'de bastırmak gerek. Mert kitap işlerinin içinde; kendisine yazdım ama henüz yanıt bekliyorum. Ali -- |
August 27, 2015 Kitap kocaman | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Ali Çehreli (acehreli) | Zekeriya, birlikte alma fikri güzel, kargoda ucuza gelir, haklısın. Ancak ingilizce konusunda çok kötüyüm ve bence kitap almanın amacı okumak olmalı, eğer olursa ben Türkçe baskıyı bekliyorum. -- |
November 12, 2015 Kitap kocaman | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to zafer | İngilizce kitabı kargo (ve daha sonradan öğrendiğim gibi, belki de gümrük ücreti) ödemeden edinmenin bir yolu daha olabilir. Eğer yerel kitapçınıza şu kitabı istediğinizi söylerseniz herhalde onlar sizin için getirirler: ISBN: 978-0-692-52957-7 O, bu kitabın IngramSpark basımının numarası. Ne yazık ki, bu basımım fiyatı daha önceden duyduğunuz CreateSpace basımının $28.50'lik fiyatından oldukça fazla: $37.73. (Zaten CreateSpace'e de zam yaptım; o da artık $31.50. :)) Ali -- |