hmm olabilir tamam ole yapalım da benim sorunum sifreleme dchar ve string uyumları
--
[ Bu gönderi, http://ddili.org/forum'dan dönüştürülmüştür. ]
July 07, 2012 dkvG mi daha hızlı yoksa diğer gerçek veritabanları mı ? | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Can Alpay Çiftçi (canalpay) | hmm olabilir tamam ole yapalım da benim sorunum sifreleme dchar ve string uyumları -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to huseyin | Alıntı: >sifreleme dchar ve string uyumları Birbirine çevirebilirsin. Örn:
Ayrıca bütün işlevler tek bir modülde(dosyada) bulunmasın. Şifreleme ayrı modül olsun örneğin -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Can Alpay Çiftçi (canalpay) | ama sifrelerken problem oluyor bu arada guncelledim -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to huseyin | Alıntı: >ama sifrelerken problem oluyor bu arada guncelledim Anlamadım. Şifreleyi ayrı bir modül olarak yap. vt.d'ye import anahtar sözcüğü ile dahil et. Alıntı: >bu arada guncelledim Gördüm şekil almaya başlamış. Güzel gidiyor. -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Can Alpay Çiftçi (canalpay) | Hmm tamam denemeye deger bir deneyelim bakalım birşey soracağım dchar[] ları char[] a çevirdğimde şifrelemede problem çıkıyor sebebi ne acaba -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to huseyin | Alıntı: >Hmm tamam denemeye deger bir deneyelim bakalım birşey soracağım dchar[] ları char[] a çevirdğimde şifrelemede problem çıkıyor sebebi ne acaba Çözücüde dchar'dan kaynaklanan bir hata yok. Bütün dchar ile ilgili şeyleri sildiğinden emin misin? -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Can Alpay Çiftçi (canalpay) | Evet eminim ama olmadı dun gece denedim istersen pull çek sende dene bi -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to huseyin | Benim char ile deneme şeklime bak istersen:
-- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Can Alpay Çiftçi (canalpay) | tamam şimdi çözme işlemini de yaz ve aynı seyi bir değişene al sonrada çözdür çıkan sonucu göreceksin sifreli :ÃÒÌÒÊÕÉÓÃ -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to huseyin | Hatalı mı çalışıyor demek istiyorsun? Bende doğru çalışıyor:
-- |