canalpay;
Pardus'ta cgi sorunu oluyor mu?Yarın büyük ihtimalle kuracağım da.
--
[ Bu gönderi, http://ddili.org/forum'dan dönüştürülmüştür. ]
February 11, 2011 Web çatısı (framework) | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Can Alpay Çiftçi (canalpay) | canalpay; -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Can Alpay Çiftçi (canalpay) | Tamam canalpay,anlaştık :D Kotalıyım ve internetten indiremiyorum.Elimde PARDUS 2011 Kurulan DVD mevcut.Onu kurmaya çalışacaktım. -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Kadir Can | Pardus'un Pisi depolarında git aracı var mı? Yoksa ben ne yapmalıyım? -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Kadir Can | 2009'da olmuyordu. Şimdide olmaz. Olsa bile halledebiliriz. Ayrıca cgi gerek kalmadan yapılacak işlerimiz var. Eğer başaramazsan onları sen yaparsın.Her türlü bu projedesin :-) -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Kadir Can | Var... -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Pythonic (MtHan) | MtHan; -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Kadir Can | Onu blemicem, ama /var/www/localhost/ içinde cgi-bin dizini mevcut. -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Pythonic (MtHan) | Alıntı: >Kotalıyım ve internetten indiremiyorum.Elimde PARDUS 2011 Kurulan CD mevcut.Onu kurmaya çalışacaktım. Yalnız DVD o :-) Bende dvd olmadığıiçin ubuntu kurmuştum dikkat et. Kullanıyorsan Pardus'ta cgi sorunu oluyor mu? Sorun olmaz Kadircan. Zaten apache ayarlı geliyor ancak ubuntudaki ayarında cgi-bin dizini var/www/cgi-bin'de değil başka bir yol'da idi. Pardusta ise var/www/cgi-bin'de. svn'yi ve git'i konsoldan kullanacaksın. Konsoldan kullanmak daha rahat. Git için ssh ayarı gerekebiliyor. Git ile ilgili gereken her şey github'da var. Ayrıca forumda da var :-) -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Can Alpay Çiftçi (canalpay) | canalpay, Evet DVD,yanlış yazmışım. -- |