Alıntı:
>Salih
An itibariyle ikilemdeyim! Basit seviyorum ama basit artık benim için çok sıkıcı olmaya başladı. Ama hala karmaşık şeylerden hoşlanmıyorum. Yani orta karar bir şeye ihtiyacım var. Ama her zaman satır sayısı az olan şeylerden hoşlandığımı yinelemeliyim.
Bu bölümde yazdığımız kodları daha çok başkaları için tasarlayıp yazıyoruz ama kendimizi de geliştirmekten geri durmuyoruz. O nedenle basit yalın talebim bizim basit yalın anlayışımızdan çok, bu dil ile ilk defa karşılaşmış ve bu düzlemdeki yayınlardan faydalanarak yol almaya çalışan arkadaşlarımızın "aa, ne kolaymış" diyeceği türden bir yalınlık demeye çalışıyorum.
Bunu yapabilirsek artı değeri daha fazla çoğalır diye düşünüyorum yaptıklarımızın.
Alıntı:
>Salih
Bence bu .min ve .max'lar sadece bir makro! Derleme anında bunların yerine karşılıkları aynen konuyor; biz tek tek koymayalım diye. Hatta makrodan da öte, işaret ettiği değiştiğinde onlarda değişiyor...
Salih biraz daha açabilir misin?
Alıntı:
>acehreli:
Notalar yerine Nota daha iyi bir isim olabilir mi acaba? Nota.Do "do notası" anlamına geliyor. Öte yandan Notalar.Do da "notalardan do" oluyor. :) Ben yine de Nota derdim.
Nota çok daha anlamlı görünüyor.
Alıntı:
>Salih:
(çünkü do rezerve edilmiş bir anahtar sözcük olduğu için kullanamıyoruz)
Fena halde atlamışız burayı. Tühh!
Nihayetinde ortaya çıkan program leziz açıklamalar şahane. Daha?...
--
[ Bu gönderi, http://ddili.org/forum'dan dönüştürülmüştür. ]