Selamlar daha once C# ile calismis arkadaslar belki bilirler. Resources kismina dosya ekleriz ve mesela cagirim sekli
byte[] dosyaOneClick = Properties.Resources.OneClick;
buna benzer olur. Sonra ben gomdugum dosyayi calistirabiliyorum resources'daki dosyayi. Bunu D dili ile yapma sansim var mi?
Aslinda olay Java programidir. Java ile bi program yazdim. Bunun kolaylikla orjinal kodlara donduruldugunu ogrendim. Sonra C# ile bi program yazip bu program'in Resources kismina ekledim. Exe dosyasini acinca Program.jar dosyasi aciliyor. Onun haricinde paketlenmis gibiler gomulu sekilde yani.
Ama bunu da Deobfuscator ile geri cevirebiliyorlar. Ben bu Exe'yi de gommek istiyorum. C++ ya da D dili olabilir :) Dagitimli bi program olacak. Ayrica kendi bilgisayarimdaki programlar icin de bu guvenligi saglamak istiyorum. Ozet olarak
D dilinde kaynaga dosya gomulebilir mi? Ve bu dosya kaynaktan cagirilabilir mi? Benim icin grafik arayuzunun onemi yok :) sonucta D dili ile yazilan programa tiklayinca icerideki Exe halindeki dosya calisacak. O dosya da kendisine gomulen jar dosyasini calistiracak :)
Tesekkurler
--
[ Bu gönderi, http://ddili.org/forum'dan dönüştürülmüştür. ]