Programcının çocuğu böyle doğarmış :P Hayırlı olsun hocam Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin.
--
[ Bu gönderi, http://ddili.org/forum'dan dönüştürülmüştür. ]
Thread overview | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
September 14, 2013 Derin Çehreli | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Ali Çehreli (acehreli) | Programcının çocuğu böyle doğarmış :P Hayırlı olsun hocam Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin. -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to huseyin | Tebrikler! :-D Allah analı babalı büyütsün :-p Gözünüz aydın! ;-) -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to erdem | Allah analı babalı büyütsün hocam cok sevindim :) Simdi ne de tatlidir var ya o off yanaklarını sıkıp yemek gerekir :) -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to agora | Tebrik ederim, D ailesine gelen bir Derin... Bu çok anlamlı ve derin...:) -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Ali Çehreli (acehreli) | Hocam hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah :) Gerçekten çok sevindim sizin adınıza bu arada ismin anlamı nedir? Zekeriya -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Ali -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Salih Dinçer | Herkese çok teşekkürler! :) Uykusuz geceler başladı... Ali -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Talha Zekeriya Durmuş (zekeriyadurmus) | Derin'in bildiğimizden başka anlamı yok: derin düşünce, derin okyanus, derin uyku, vs. Bizim gibi yurt dışında yaşayanlar için önemli noktalar:
Ali -- |
September 15, 2013 Derin Çehreli | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Ali Çehreli (acehreli) | Güzel düşünmüşsünüz hocam :) Ben en çok soyismimden çekiyorum durmus yazmak zoruma gidiyor. Tabi buna yapılabilecek hiçbir şey yok :) İsimde Türkçe harf yok neyseki de çok sıkıntı olmuyor hatta ismimi kısaltmalı olarak du kullandığım oluyor zack diye :) Bu arada Darren hoşuma gitti :) Zekeriya -- |