Bir cümlenin sözcüklerini ters çevirin. Yani, "My name is Chris" "Chris is name My"a dönüşsün. Hem zaman hem de kullanılan bellek açısından eniyileştirin.
Ali
--
[ Bu gönderi, http://ddili.org/forum'dan dönüştürülmüştür. ]
Thread overview | |||||
---|---|---|---|---|---|
|
December 24, 2013 The Algorithm Design Manual, problem 3-26 | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Bir cümlenin sözcüklerini ters çevirin. Yani, "My name is Chris" "Chris is name My"a dönüşsün. Hem zaman hem de kullanılan bellek açısından eniyileştirin. Ali -- |
January 03, 2014 The Algorithm Design Manual, problem 3-26 | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Ali Çehreli (acehreli) |
Sanırım bu programın algoritmasını yazmamızı istiyorlar. Bu arada Ali bey şu aralar yoğun olarak çeviri işiyle uğraştığım için sohbete daha detaylı olarak katılamıyorum. Kusura kalmayın :blush: -- |
January 03, 2014 The Algorithm Design Manual, problem 3-26 | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to erdem | Alıntı (erdem): >Sanırım bu programın algoritmasını yazmamızı istiyorlar. Herhalde. Ayrıca, herhalde seninkinden daha az yere ihtiyaç duyan veya daha hızlı işleyen algoritması da vardır. Örneğin, array.split dizilerden oluşan dizi döndürüyormuş (tabii herhalde "dilim dilimi"dir) . algorithm.reverse ise bir dizinin elemanlarını N/2 kere değiş tokuş ediyormuş. Alıntı: >sohbete daha detaylı olarak katılamıyorum Katılan olursa sevinirim ama öyle bir beklentim yok. Dediğim gibi, ben bunları öğrenme amacıyla kendi başıma çözüyorum. :) Ali -- |