Arkadaşlar python programı bilen varsa çok acil yardıma ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler...
--
[ Bu gönderi, http://ddili.org/forum'dan dönüştürülmüştür. ]
Thread overview | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
April 22, 2014 Python | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Arkadaşlar python programı bilen varsa çok acil yardıma ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler... -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Ali Çehreli (acehreli) | Salon rezervasyon sistemi geliştirmem gerek... Sinema salonundaki koltukların dizilimiyle alakalı... -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Ali Çehreli (acehreli) | Bilgisayar okuyorum zaten illaki öğreniyorum bu benim proje ödevim... Bilen biri varsa yardım istemiştim sadece. -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Salih Dinçer | Çok teşekkür ederim Salih Dinçer bunu deneyeceğim... :) -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Brcklk | Belki sorununu, D gibi başka bir dilde denersen pekala Python'a çevirmek daha kolay olur... Ben gerçek hayatta yaşadığım bir çok sorunu gidip Excel çizelgesi hazırlayacağıma D'de hallediyorum. Mesele zaten algoritma çıkartmakta; olmadı akış diyagramı çiz. Önemli olan mantık ki bunu benden daha iyi biliyorsun. Ödevinde başarılar dilerim ;-) -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Brcklk | Hoşgeldin, Brcklk! :) Herkes biraz Python biliyor. Sorun ne? Ali -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Brcklk | Bence Python öğrenmeye devam! :) Bir zaman sonra kafanda güzel sorular oluşmaya başlayacak. Ondan sonra da iyi bir Python forumu bulman yararlı olabilir. Ali -- |
April 23, 2014 Python | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Brcklk | İyi olmasam da ben de biliyorum. Python bilen var mı diyene kadar sorununu tam olarak yazsan daha iyi olurdu :) Ama tahminen senin sorunun dille alakalı değil algoritma geliştirmekle alakalı. Zekeriya -- |