Forumun bir çok özelliğinin (yeni kayıt, şifremi unuttum, ayarlar vs.) çalışmadığını gördüm. Şu an kaç kişi etkin olarak forumu kullanmakta?
--
[ Bu gönderi, http://ddili.org/forum'dan dönüştürülmüştür. ]
Thread overview | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
|
November 02, 2014 Forum etkinliği | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Forumun bir çok özelliğinin (yeni kayıt, şifremi unuttum, ayarlar vs.) çalışmadığını gördüm. Şu an kaç kişi etkin olarak forumu kullanmakta? -- |
November 03, 2014 Forum etkinliği | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Ali Çehreli (acehreli) | Alıntı (acehreli): >Ben de üyeler listesine bakılamadığını farketmiştim. Birisi içinde zararlı karakterler olan bir isimle mi üye oldu diye şüphedeyim ama henüz inceleyemedim. Ben kitabı basılabilir hale getirmekle meşgulüm. O yüzden çok önemli şeyler dışında sesimi çıkartmıyorum ama başkası konu açsa diye de bekliyorum. :) Ali eger bir sey duzeltmediysen, uye listesinin anasayfasi aciliyor bende. -- |
November 02, 2014 Forum etkinliği | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Onka | Ben de üyeler listesine bakılamadığını farketmiştim. Birisi içinde zararlı karakterler olan bir isimle mi üye oldu diye şüphedeyim ama henüz inceleyemedim. Ben kitabı basılabilir hale getirmekle meşgulüm. O yüzden çok önemli şeyler dışında sesimi çıkartmıyorum ama başkası konu açsa diye de bekliyorum. :) Ali -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Mengu | Yanlış hatırlıyormuşum. Listede bir üyeye tıklayınca bende boş sayfa çıkıyor. Firefox, Adblock, vs. kurulu... Ali -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Ali Çehreli (acehreli) | HostGator'ın önemsemediğim bir ayarı yüzündenmiş. Düzelttim. Ali -- |