Yazmaç 32 bitlikse hepsi birden işleme alınıyor. İçerdeki lojik devreler de tek clock cycle'da sonuç üretebiliyor.
Ali
--
[ Bu gönderi, http://ddili.org/forum'dan dönüştürülmüştür. ]
November 04, 2015 true , false ve sayıların bağlantısı | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to agora | Yazmaç 32 bitlikse hepsi birden işleme alınıyor. İçerdeki lojik devreler de tek clock cycle'da sonuç üretebiliyor. Ali -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to agora | Bakalım:
Yalnızca derliyoruz: Ali -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to cos00kun | Alıntı (cos00kun): >puntosunu bir büyük yapsak Daha önce sormalıydım ama ekrandan okuduğunu varsayarak, PDF programının büyütme (zoom) olanağı yok mu? Varsa bütün sayfa ekrana sığmıyor diye mi kullanmak istemiyorsun? Ali -- |
November 05, 2015 true , false ve sayıların bağlantısı | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Ali Çehreli (acehreli) | Teşekkür ederim hocam. Şimdi konudan uzaklaşmamak için diğer meraklarımı ayrıntılı kaynak bulunca sorayım. İçeriği belli ama. İşletim sisteminin sürekli break almadan çalışabilmesi vs. :) -- |
November 06, 2015 true , false ve sayıların bağlantısı | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to agora | bende konudan uzaklaşmak istemiyorum ancak bu obj2asm programının windows ortamında çalışan muadilini yada kendisini nerden bulacağız ? asm codelerini üretip nasıl işlem yapacağız ? olmadı artık exe dosya oluşturduktan sonra debugger kullanırım.. -- |
November 06, 2015 true , false ve sayıların bağlantısı | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to cos00kun | dmd ile neden Windows'da gelmediğini bilmiyorum ama .obj dosyaları standart olduklarından başka programlar da olur. "disassembler windows" diye aratabilirsiniz. Ali -- |