http://ddili.org/ders/d/islec_yukleme.html
Ali
--
[ Bu gönderi, http://ddili.org/forum'dan dönüştürülmüştür. ]
Thread overview | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
December 28, 2009 Yeni ders: İşleç Yükleme | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
http://ddili.org/ders/d/islec_yukleme.html Ali -- |
June 10, 2010 Yeni ders: İşleç Yükleme | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Ali Çehreli (acehreli) | İşleç yükleme değiştiğini not etmişsiniz. Acaba tahminize göre ne zaman güncellenir ? Bence İşleç Yükleme geriye kalan derslerden daha öncelikli olmalı. Çünkü siz kodlarınızda çok fazla işleç yükleme kullanıyorsunuz ve ben anlayamıyorum :-) -- |
June 10, 2010 Yeni ders: İşleç Yükleme | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Can Alpay Çiftçi (canalpay) | Kitap konusunda biraz ilgimi kaybettim. :) Üç yeni ders ve sonra düzeltmeler gelecek:
Ama işleç yüklemeyi düzeltmemizin acelesi yok; çünkü eskisi hâlâ geçerli ve yeni halini ben de tam olarak bilmiyorum ve kullanmıyorum zaten. Ali -- |
June 11, 2010 Yeni ders: İşleç Yükleme | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Ali Çehreli (acehreli) | Alıntı: >çünkü eskisi hâlâ geçerli ve yeni halini ben de tam olarak bilmiyorum ve kullanmıyorum zaten. Eski halide kalıcı olacak mı yoksa belirli bir zaman aralığı sonra dilden atılacak mı ? Ayrıca ben yeni işleç yüklemeleri daha çok sevdim gibi. -- |
June 11, 2010 Yeni ders: İşleç Yükleme | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Can Alpay Çiftçi (canalpay) | Anladığım kadarıyla eskisi dilden çıkartılacak. Yenisini de kolaylık getirdiği için tasarladılar zaten. :) Ali -- |
September 16, 2012 Yeni ders: İşleç Yükleme | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Ali Çehreli (acehreli) | Alıntı (acehreli): >
Çünkü şu an çözmeye çalışıyordum...:) -- |
September 16, 2012 Yeni ders: İşleç Yükleme | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Salih Dinçer | Yüklemiş, neyseki çözümünü yapmadığım kısımlara bakmadım. Üstelik farklı şekilde çözmüşüz. Elbette her yiğidin yoğurt yiyişi farklı ama diğer başlıkta sorduğum (soruyu çözmemiz için açılan) sorunun cevabı hala beklemede: 1/3 ile 2/3 toplandığında sonu 1/1 olması için kod yazacak mıyız? Bu arada farlı yoğurt yemekle ilgili olarak sonuçlar da farklı çıkıyor. Yukarıdaki işlemin cevabı bende 3/3 iken (hemen alttaki kod), Ali hocamın 9/9 çıkıyor. Elbette her ikisi de doğru...:)
Ali hocamın yaptığı ref'li daha güzel tabi...:)
-- |
September 15, 2012 Yeni ders: İşleç Yükleme | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Ali Çehreli (acehreli) | Bu bölümde çok sayıda düzeltme ve ekleme oldu:
Ali -- |
November 03, 2012 Yeni ders: İşleç Yükleme | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Ali Çehreli (acehreli) | hash_t'yi bazı yerlerde (site dışında) görüyordum ve anlam vermiyordum. Yani kaynağını bilmiyordum. Anlaşılan işlemci olabilecek en büyük işaretsiz değer demek. Teşekkürler... -- |
November 02, 2012 Yeni ders: İşleç Yükleme | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Salih Dinçer | Bu bölümde geçen equals_t ve hash_t'nin eski olduklarını öğrenmiştim. Onların yerine sırasıyla bool ve size_t kullandım. Ali -- |