Haftaya sınavım var.Daha sonra hem D derslerini tekrar edeceğim hem de SDL derslerine başlayacağım.
İyi oyunlar yazmak dileğiyle... :D
--
[ Bu gönderi, http://ddili.org/forum'dan dönüştürülmüştür. ]
Thread overview | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
May 28, 2011 D ve SDL ile oyun programlama | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Ali Çehreli (acehreli) | Haftaya sınavım var.Daha sonra hem D derslerini tekrar edeceğim hem de SDL derslerine başlayacağım. İyi oyunlar yazmak dileğiyle... :D -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Kadir Can | Sınavda başarılar o zaman :) -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Kadir Can | Alıntı (Kadir Can): >........ benim adım da Kadir Can. Neyse. İnşallah devamı gelir de kendi d dili oyunlarımızı yapabiliriz. Gereksiz not: Mavi başlıkların küçük harfle başlaması hoş olmamış. -- |
May 27, 2011 D ve SDL ile oyun programlama | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Erdem SDL derslerine başladı! :) Henüz sitenin başka yerlerinden bağlanılamıyor ama şurada olacak: http://ddili.org/ders/sdl/index.html Önerilerinizi esirgemeyin. :) Ali (Ben Salı gününe kadar bağlanamayabilirim diye bugünden siteye koymak istedim.) -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to LoRdS | Hoşgeldin Kadir Can :) Eğer bir aksilik çıkmazsa 15 günde bir ders hazırlamayı düşünüyorum. Bu arada oyunun eksik olan çarpışma algılaması, animasyon gibi bölümleri üzerinde çalışmayı planlıyorum. Bu arada önerini de dikkate alacağım. Aslında tamamen sitenin tasarımının ve css düzeninin de bir elden geçmesi gerekiyor galiba .. -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to LoRdS | Hoşgeldin Kadir Can. :D Sınav dilekleriniz için teşekkürler. -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Kadir Can | Bu çok güzel bir haber:-) "ddili.org gerçekten de ağ üzerindeki en iyi D dili kaynağı olma yolunda" diye düşünüyorum, Türkçe için tartışmasız böyle iken, digital mars alanında bile bu derece güncel bir etkileşim yok gibi görünüyor. Bu hareketliliğin kesintisiz biçimde devam edebilmesini ve yeni açılımlara kavuşabilmesini umuyorum. Tebrikler Erdem hocam. Hoşgeldiniz LoRdS -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to erdem | Hoşgeldin LoRdS! :) Can bolluğuna inanamıyorum... :) Aslında Ali de çok var galiba. Ali -- |