güzel haber. forumun daha aktif olabileceğini düşünüyorum. çok emek, çok özveri. kutlarım ))
--
[ Bu gönderi, http://ddili.org/forum'dan dönüştürülmüştür. ]
Thread overview | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
October 12, 2011 D.ershane'nin İnglizcesini /neredeyse/ :) duyurdum | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Ali Çehreli (acehreli) | güzel haber. forumun daha aktif olabileceğini düşünüyorum. çok emek, çok özveri. kutlarım )) -- |
October 13, 2011 D.ershane'nin İnglizcesini /neredeyse/ :) duyurdum | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to mert | Ali abi takdir ediyoruz seni. Boş vaktini, çoğunluğun yapamayacağı konulara ayırıp çok iyi değerlendiriyorsun. Tebrikler ... :) -- |
October 12, 2011 D.ershane'nin İnglizcesini /neredeyse/ :) duyurdum | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Zaman buldukça D.ershane'yi İngilizce'ye çevirmekteyim. Henüz hazır olmasa da son zamanlarda bu konuda İngilizce kaynak eksikliği ile ilgili mesajlar görünce artık dayanamadım: Orada kitabın baş tarafına ve ek olarak "Exceptions" ve "Ranges" bölümlerine bağlantılar var. Henüz çok taslak haldeler ama neredeyse duyurmuş oldum. ;) Ali -- |
October 17, 2011 D.ershane'nin İnglizcesini /neredeyse/ :) duyurdum | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Ali Çehreli (acehreli) | Alıntı (acehreli:1318458676): >Zaman buldukça D.ershane'yi İngilizce'ye çevirmekteyim. İngilizcem olsa çevirmeye yardım etmek isterdim, hatta böyle bir olayın içinde olduğum için oldukça mutlu olur ve keyif alırdım ama malesef elimden gelen bir şey yok :( -- |
June 07, 2012 D.ershane'nin İnglizcesini /neredeyse/ :) duyurdum | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to zafer | Ben de MITx forumlarında duyurdum. Aslında konuyla direkt ilgisi olmasa da araya sıkıştırdım :) https://6002x.mitx.mit.edu/discussion/question/85958/what-should-be-done-with-beagleboard -- |
June 07, 2012 D.ershane'nin İnglizcesini /neredeyse/ :) duyurdum | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to erdem | Bağlantıyı göremedim ama çok teşekkürler! :) Aslında 8 bölümü daha çevirdim ama üzerlerinden bir kere daha geçmek istiyorum. Ali -- |