Alıntı (Salih Dinçer):
>En azından gelişme kaydedilmesi insanı motive ediyor, değil mi?
Hem de nasıl motive ediyor Salih, şu fikirleri konuşmak bile harika bir olay ;-)
Alıntı:
>Peki TÜTEV, Ali hocam gelmeden önce etkinliği duyurmak haricinde bir çalışma tertipleyecek mi?
Benim anladığım kadarıyla böyle bir durum yok, sanırım bir afiş hazırlarlar birde sitelerinde duyuru yayınlarlar diye düşünüyorum yine de sormakta fayda var tabi.
Alıntı:
>Etkinliği duyurmak veya şirket açılışında ses getirecek faaliyetlerde bulunmak yetmeyebiliyor. Bir şekilde içten ilerleyen gündem oluşturmak gerekiyor.
Salih sana kesinlikle katılıyorum ve çok güzel bir tespit yaptığınıda ayrıca belirtmek isterim. Bir gündem , planlama oluşturmak kısaca bu işi somutlaştırmak çok önemli çünkü inanıyorum ki bir şeyler ortaya çıktıkça onları dahada geliştirmek için fikirlerde olgunlaşmaya başlayacaktır.
Alıntı:
>Sanırım bu konuda Zafer'e bir Ankaralı olarak pek çok görevler düşüyor...:)
Öyle herşeyi bana yıkıp kaçmak yok :) Sizler olmadan böyle bir organizasyonun bence hiçbir anlamı yok. Hep birlikte daha ileriye.
Alıntı:
>Ne dersin Zafer, bir çıngı'*****' başlatabilecek miyiz?
Eğer buna canı gönülden inanmasam zaten böyle bir olaya hiç katılmazdım. Evet bir kıvılcım çakabiliriz buna tüm kalbimle inanıyorum. Hatta böyle birşey yapılacaksa bunu yapabilecek ekibinde bizler olduğuna inanıyorum. Bize gereken sadece planlama, yol haritası ve bizde bol miktarda bulunan analiz gücünü doğru kullanmak geriye kalan ise hayatımızda yaşayacağımız en güzel günlerden birisinin gelmesini beklemek.
Aslında gönlüm istiyor ki bu seminer (ben artık festival diyorum) bir ayağı Ankara bir ayağı İstanbul olan gerçek büyük bir festival olsa, neticede Ankara için bir içerik hazırlanacak bunun aynısını İstanbul'da yeniden kullanmak bence gayet mantıklı olurdu.
Bu arada Salih ve Mert'in sunumlarını sabırsızlıkla bekliyorum. Onları kaydedip duyurular bölümünde ben yayınlamayı çok istiyorum :)
--
[ Bu gönderi, http://ddili.org/forum'dan dönüştürülmüştür. ]