Alıntı (mert):
> Bu arada unutmadan; Ben eğer mümkünse Can Alpay' ın sunum yapmasını çok isterim.
Can Alpay ile benim bir tanışıklığım yok ama forumda aramalar yaptığımda bir çok mesajına rastlıyorum. Kendisi sanırım foruma uğramıyor, dolayısıyla bu konuda senden yardım istiyorum Mert, Can Alpay'a ulaşıp konuyu anlatıp katılıp katılmayacağını sorabilirsen çok iyi olur.
Alıntı:
> Ve ayrıca mengü, zehir gibi; Olmazsa olmazlardan.
Zafer, tütev salonu kaç kişilik?
Mengü'nün desteğini bekliyoruz tabi, umarım yakın zamanda foruma uğrarda konu hakkında bilgi sahibi olur. Mert salon bildiğim kadarıyla 80-90 kişilik, ancak ek sandelye ve başka imkanlarla 100 kişiye kadar çıkartabilirz diye düşünüyorum. :)
Alıntı:
> Planlama yapıldığında ben sitelerimden duyurusunu yapabilirim. Yine ceviz net' te de duyurulabilir. D-lang platformunda ingilizce olarak da duyurulmasında fayda görüyorum.
Kesinlikle katılıyorum, özellikle D-lang platformunda mutlaka kendimizi duyurmalıyız. Bu sadece bu festival için değil Türkiye'deki D dili yapılanmasınında farkedilmesi ve kayda değer işler yapıldığının bilinmesi açısından önemli.
Aslında benim aklımda şu adresdeki (http://www.astoriaseminar.com/) sitenin bir benzerini hazırlayıp bu festivalin tanıtım sitesi haline geitrme fikri var, ne dersiniz? Mert sen böyle bir konuda destek olabilir misin? Site işlemleri ile ilgili olarak yani.
Alıntı:
> Yine Ddili.org bünyesindeki ingilizce alanda da duyurulmalı, katılmak isteyen yabancı konuklar olabilir olasılığını değerlendirmek gerek.
Katılmak isteyen herkese kapımız açık ama yabancı konuklar gelirse, banada bir simultane çevirmen gerekeceği için doğrusu biraz çekiniyorum :)
Alıntı:
> Çekinceden çok zamanı verimli kullanmak açısından geri durmaktı benimkisi
Sakın böyle düşünme, zaman konusunda bir sıkıntımız olacağını zannetmiyorum Mert, hiç olmadı ben seni gecenin bir yarısı bir parkta bile dinlerim :-) Senin sunumunu dinlemek için sabırsızlanıyorum ;-)
Alıntı:
> Bu festivalde bir çok 10-15 dakikalık kısa konuşma da olacak.
Açıkçası daha önce böyle bir sunumda dinleyici olarak hiç bulunmadım ama kulağa gayet hoş ve etkili bir yöntem gibi geliyor. Doğrusu ben bu 10-15 dakikalık yıldırım sunumların çok beğenileceği düşüncesindeyim. Arkadaşlara duyurulur en azından repertuarlarına en az bir tane böyle sunum alsınlar.
--
[ Bu gönderi, http://ddili.org/forum'dan dönüştürülmüştür. ]