Alıntı (mert):
>Anlaştık zafer,
Bir site adı gerek bize o zaman duyurumuzu yapabilmemiz için, duyuru tanıtım sitesi için önerilerinizi geçerseniz iyi olur.
Haklısın Mert, güzel bir isim bulmalıyız. Bunun dışında benim önerim önceki mesajımda da belirttiğim gibi D konferans duyurusunun sitesi ile aynı şablonda olursa bir bütünlük sağlaması adına güzel olur diye düşünüyorum. Bunun yanında bir ön kayıt formu eklersek ve kaydolan herkese bir festival numarası gönderirsek buda güzel olmaz mı? Benim isim önerim www.dfestival.org şeklinde olabilir. Sizler ne dersiniz?
Alıntı:
>Limonlu gazoz hedefi şaşmaz pek, gerisini bilemem ))
Eğer bu motivasyonu kaybetmeden planlama ve icraat sürecine geçebilirsek ben sırt masajından umutluyum :-D
Alıntı:
>Fakat yüzyüze görüşmek iyi olacak :)
Ronin seninle tanışmayı bende çok isterim, umarım o gün orada olursun ve oturup güzel bir sohbet yaparız ;-)
Alıntı:
>Tanıtım için şunlar kesin:
-
ddili.org
-
Kendi sitelerimiz
-
Tütev'in sitesi
-
Tütev'in ve başka yerlerin duvarları
-
Programlama forumları
-
?
Bunların yanında benim aklıma gelenler,
** Haber grupları (sistem ve programlama içerikli tüm gruplar)
** Bilgisayar dergileri (Basılı veya online yayınlanan dergiler, özellikle linux dağıtımlarının güzel dergileri var.)
** Üniversitelerin bilgisayar kulüpleri veya bilişim kulüpleri
** Bilişim konulu televizyon programları (en azından konu hakkında bilgi iletmek yararlı olabilir)
** Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı :) (burası şart, neticede bu iş geleceğe yatırım)
** Özellikle C++ ve sistem dilleri ile çalışan teknokent firmaları (bu firmalar bence çok değerli)
** Programlama kursları veren kurumlar
Şöyle bir bakıyorumda bu iş gerçekten ekip işi, zor ama yapılamaz değil elbette ;-)
--
[ Bu gönderi, http://ddili.org/forum'dan dönüştürülmüştür. ]