e-mail ile gönderdiklerinizin cevabını buradan veriyorum:
1.trileriSürüm unicode yaptım. Bir kontrol ederseniz sevinirim. Ben windows üzerinden çalıştığım için unicode olmadığının farkına varmamışım. Linux'a geçincede windows'un kodlama standartı ile açıyorum diye hatırlıyorum.
2.exe .map .obj leri ilk sildim sanmıştım sonra silmemişim. Tabii insanlık hali aynı dizinde çalıştığım için unutabiliyorum.
3.Projede hiçbir şey yapılmamıştı. Bende hemen bir şey ekleyeyim dedim. Hemen eklediğim için kodun standartına olsun açıklamalar olsun hiçbir şeye bakmamıştım. Açıklamaları hem burada açıklama yapılacak unutmayayım diye yazdım hemde kodlar basit olduğu için açıklama konmasına bile gerek duymadım. Şuan düzelttim bir bakarsanız. Ayrıca hemen eklediğime çok pişman oldum.
4.deneme ve denemelik bence ayrı olarak gitmeli. hatta denemenin adı unideneme denemelik'in adı stringdeneme olmalı.
Ben istemedikten sonra Esat Beyin kodlarını görmemeliyim. Esat Bey kendi kodlarının hatalarını yakalarken benim kodlarımın hatalarını görmemeli. Kendi işiyle muhattap olmalı. Kendi projesini bitirdikten sonra ancak benimkiyle isterse muhattap olmalı. Bu yüzden denemeler ayrı gitmeli. Ama sizden daha cevap almadığım için dosyalarda değişiklik yapmıyorum.
Kısaca alınması gereken kararlar:
1.trileriSürüm oluşturulmalı ve ne eklediysek veya ne düzelttiysek oraya yazmalı sürüm attırmalıyız. Zaten yapıldı.
Neye göre numara vermemiz gerektiğini ile ilgili wikipedia.org'da belge vardı. Bir çok açık kaynak kod projesi ona göre sürümlendiriyordu ama bence bu gereksiz bir ayrıntı. Eğer küçük ekler yaptırsak 0.0001 arttırırız. Eğer önemli değişiklikler yaptıysak önemine göre fazla numara yükseltiriz.
2.deneme ile denemelik adları unideneme ile stringdeneme diye değiştirilmeli. Zaten açıklamaları yukarda yapmıştım yine açıklama yapmama gerek yok. Sizden bunla ilgili olumlu yada olumsuz yanıt bekliyorum. 'Yeni Fikir'
--
[ Bu gönderi, http://ddili.org/forum'dan dönüştürülmüştür. ]