Doğrusu ben böyle bir kısıtlama olduğunu bilmiyordum. :-D Yinede kaldırılması iyi olmuş. Özgürlük her zaman iyidir :)
--
[ Bu gönderi, http://ddili.org/forum'dan dönüştürülmüştür. ]
Thread overview | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
|
May 22, 2012 Forumda İngilizce kodlar da kabul | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Ali Çehreli (acehreli) | Doğrusu ben böyle bir kısıtlama olduğunu bilmiyordum. :-D Yinede kaldırılması iyi olmuş. Özgürlük her zaman iyidir :) -- |
May 23, 2012 Forumda İngilizce kodlar da kabul | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to zafer | Alıntı (zafer): >Doğrusu ben böyle bir kısıtlama olduğunu bilmiyordum. :-D Ben de...:) Bu arada farklı olarak yapmaya çalıştığım güzel bir forum özelliğini devam ettirmeye çalışıyorum. Açtığımız yeni başlığın ikinci bir tanım kutusu vardır. Buraya İngilizce yazmaya gayret ediyorum. Bu sayede yabancı katılımcıların ilgisini çekmeyi düşünüyorum. Çünkü yaptığımız iş küresel (global) çalışan kollektif bir mekanizma. -- |
May 22, 2012 Forumda İngilizce kodlar da kabul | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Daha önceleri gereksizce tutucu olarak Türkçe kodları ön plana çıkarttık; ve D'nin kodlarda Unicode'u desteklemesi de çok yararlı... Ama bu, programlarını İngilizce yazan veya elinde başka bir yerden edindiği İngilizce kodlar bulunan arkadaşların buraya yazmalarına engel olmasın lütfen. İngilizce (ve tabii başka dillerdeki) kodları da burada görmek isteriz. Ali -- |
May 23, 2012 Forumda İngilizce kodlar da kabul | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to zafer | Alıntı (zafer): >Doğrusu ben böyle bir kısıtlama olduğunu bilmiyordum. :-D Ben de. :) Ali -- |