Teşekkürler, bunu bilmiyordum...
--
[ Bu gönderi, http://ddili.org/forum'dan dönüştürülmüştür. ]
Thread overview | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
|
July 02, 2012 dmd'nin -w ve -wi seçeneklerinden yalnızca birisi kullanılmalı | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Ali Çehreli (acehreli) | Teşekkürler, bunu bilmiyordum... -- |
July 02, 2012 dmd'nin -w ve -wi seçeneklerinden yalnızca birisi kullanılmalı | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Salih Dinçer | Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to huseyin | Bende teşekkür ederim. Ben bilmesemde hissediyordum. Ya birini (w kısa olduğu için onu) kullanıyordum ya da hiç birini kullanmıyordum :-P -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Belgelerinde şöyle yazıyor: Alıntı: >-w enable warnings -wi enable informational warnings (i.e. compilation still proceeds normally) O yüzden ben hem "warnings" hem de "informational warnings" varmış gibi anlıyordum. Meğerse sırasıyla şu anlamlara geliyormuş: "uyarı görürsen derlemeyi hataymış gibi durdur" ve "uyarı ver ama derlemeyi durdurma." Bu seçeneklerden ikisi birden kullanıldığında son kullanılan etkili oluyor. Şu kodla denedim:
' $ dmd deneme.d -w # derlemeyi kesiyor $ dmd deneme.d -wi # uyarıyor ama derliyor da Ben bundan sonra yalnızca -w kullanacağım. Ali -- |