Tam olarak anlayamadım; ama sanırım veritabanındaki bütün tablolarda arama yapıldığını söylüyorsun. Yanlış anlamadıysam sen sadece bir tabloda aramak istiyorsun, değil mi?
--
[ Bu gönderi, http://ddili.org/forum'dan dönüştürülmüştür. ]
Thread overview | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
July 17, 2012 Acemi işi koşul sistemi | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to huseyin | Tam olarak anlayamadım; ama sanırım veritabanındaki bütün tablolarda arama yapıldığını söylüyorsun. Yanlış anlamadıysam sen sadece bir tabloda aramak istiyorsun, değil mi? -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Merhaba arkadaşlar
-- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to huseyin | Hayır sayısal değerler için sayı, dizgiler için tırnak kullanılıyor diye biliyorum. 'SELECT * FROM Kisiler Öneri olarak SQL ya da benzeri bir yazım biçimi de olabilir. Hatta ben olsam hem kaynak kodları hem de sorgu ifadelerini Türkçe yazardım. -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to erdem | biz sql tarzı düşünmedik ama ikinci hedefim de o olacak
olan değer oluyor galiba -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Kadir Can | Ben zaten bir tabloda arıyorum asıl sorun sql aradıktan sonra bulduğu sonucu diğer anahtarları ile birlikte veriyor yani bir subtable veriyor ben ise sadece bir anahtarı yani Data veriyorum -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Ali Çehreli (acehreli) | Yani tamamen bana kalmış bir olay diyorsunuz .Benim merak ettiğim aslında şu hani bir web sitesinde kullanıcı adı şifreyi doğrulamak için sql de and ile birleştiriyoruz ya dönen değer hepsinden dönüyor yani her anahtardan ona eşlenen değer dönüyor ben bunu merak ediyorum mantığı nedir acaba ? -- |
July 18, 2012 Acemi işi koşul sistemi | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to huseyin | @Hüseyin; -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Ali Çehreli (acehreli) | Dilim dondurmekten kastınız tam olarak nedir benim düşündüğüm şu şekildeydi
-- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Ali Çehreli (acehreli) | returndata yı döndürüyorum if işleminin yerine ne yerleştireceğimi anlamadım ? -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to huseyin | BU şekilde mi
-- |