Alıntı (Salih Dinçer:1343182054):
>Alıntı (acehreli):
>Türkçe kitap için Mert'in güzel fikirleri var. Tatil havasından çıktıktan sonra gelişmeler olabilir.
Evet, sanırım bazı arkadaşlarımız tatil havasındalar. Özellikle Can? Etkinlikten sonra bir rüzgar estirdi sonra kayboldu. Bugün denize girip güneşlenecekse eğer müsait bir vakit kulakları çınlasın emi...:)
Bu arada Mert ağabey nerelerde? TÜTEV'den sonra sanırım bir kere yazmış olmalı. Kendisini sunumu hakkında biraz ileti yağmuruna tutmak istemiştim ama bekleyeceğiz artık...
Merhabalar;
Salih, o kadar yorucu bir yıl geçirmiştim ki anlatamam. Biraz dinlenmek hakkım diyerek kendimi sahillere attım. malum sıcaklar falan da binince üstüne.
Ali beyin çalışmasının basımı ve dağıtımı için titiz olmamız gerektiğini ve sabretmemiz gerektiğini ifade ettikten sonra, ielti yağmuru için azıcık daha beklemenizi rica ediyorum. Kısa bir süreliğine istanbulda olacak ve eylül ortasına kadar ortalardan kaybolacağımı belirtmek istiyorum :-)
Ha bu arada forumu takip etmiyorum anlamında anlaşılmamalı söylediklerim. Sadece yanıtlar için kısıtlı zamanım olacağından derinlemesine bir iletişime giremeyebilirim demeye çalışıyorum.
(Ağustos ayının ilk haftalarında Anadolu yakasına geçerseniz birer şekersiz çay içebiliriz ama dostum)
Saygı ve sevgilerimle
Mert
--
[ Bu gönderi, http://ddili.org/forum'dan dönüştürülmüştür. ]