edit silinebilir mi hocam :)
--
[ Bu gönderi, http://ddili.org/forum'dan dönüştürülmüştür. ]
Thread overview | |||||
---|---|---|---|---|---|
|
August 07, 2013 Girişten herhangi bir tip değer almak | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
edit silinebilir mi hocam :) -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Ali Çehreli (acehreli) | Alıntı (acehreli): >Alıntı (agora): >edit silinebilir mi hocam :) Kusura bakma lütfen ama anlayış kıtlığı çekiyorum ve o yazdığından tek anlayabildiğim şu: memoize'ın ezberlediği bir sonuç unutturabilir mi. Belgesine tekrar baktım: Hayır, unutturulamaz. Ali Estagfurullah hocam bu editli mesaji dizi basligina yazmistim baslik ayrilmis o yuzden editlemistim :) aslinda gormeniz gereken mesaj diziden rastgele eleman konusunun ilk mesajiydi bu mesaj ona cevapti :) Cok tesekkur ederim yarari oldu benim icin :) auto baglan = NcSQL("vtadi", "tablo", "bilgiler"); seklinde ekleme islemini yaptirabildim. Silinmemesi benim icin daha iyi olacak cunku tablodan deger kontrolu yaptiracagim. tabloda kayitli sifreli deger md5 falan degil bu yuzden memoize ile sanirim bu hatirlama islemini yapmak mumkun olacak :) bu dedigim sistem gelisir tabii :) Tekrar tesekkur ederim :) -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to agora | Alıntı (agora): >edit silinebilir mi hocam :) Kusura bakma lütfen ama anlayış kıtlığı çekiyorum ve o yazdığından tek anlayabildiğim şu: memoize'ın ezberlediği bir sonuç unutturabilir mi. Belgesine tekrar baktım: Hayır, unutturulamaz. Ali -- |