dchar[] iken bendede dogru calısıyor char[] yapıp bu işlemi uygularsan hatalı calısıyor
--
[ Bu gönderi, http://ddili.org/forum'dan dönüştürülmüştür. ]
July 07, 2012 dkvG mi daha hızlı yoksa diğer gerçek veritabanları mı ? | ||||
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Can Alpay Çiftçi (canalpay) | dchar[] iken bendede dogru calısıyor char[] yapıp bu işlemi uygularsan hatalı calısıyor -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to huseyin | Senin verdiğin kodu char[] şeklinde yazdım simdi konsol çıktım $ dmd -w sss.d -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to huseyin | Evet bende farkettim. Nedeni şurada: http://ddili.org/forum/thread/337 Aralıklarla uğraşmak yerine dchar ile yapabilirsin. -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Can Alpay Çiftçi (canalpay) | hmm doğru aklıma geldi dchar[] ile yapalım tamam da bazı kod sorunları ortaya çıkıyor class daki dbwrite ve dbopen işlevlerinin içinde kullanmam gerekiyor otomatik kullanılması için ama hep hata alıyorum :( -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Can Alpay Çiftçi (canalpay) | char ile şöylede oluyor:
Doğru kodlanmış mı bilemiyorum tabii :-) -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Can Alpay Çiftçi (canalpay) | Evet doğru kodlanmış çözümleme doğru oldu benim düşüncem de şu şekilde parametreyi char[] olarak değilde string olarak almak sonra fonksiyonda char[] yapmak çıkışta gene string vermek o zaman hiçbir sıkıntımız kalmayacak -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to huseyin |
bak olmuş mu -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to huseyin | Tamam suan da sifreleme sorunu çözuldu github a da yukledım -- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to huseyin | Bazı yerlerde char dönüşümüne gerek yok. Örn decrypt işlevinin
satırında ve ayrıca encrypt işlevinin yine
satırında. Onun yerine parametre ile edindiğin değişkeni direk kullan. Yani şöyle olsun:
-- |
---|---|---|---|---|
| ||||
Posted in reply to Can Alpay Çiftçi (canalpay) | hm evet mantıklı gereksiz donusum yapmısım :D -- |